Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Crowne Plaza Amsterdam Zuid

Het Crowne Plaza Amsterdam Zuid is gevestigd in een nieuw zakelijk district: de 'Zuidas'. Dit gebied is zich aan het ontwikkelen tot een nieuw stedelijk centrum gewijd aan de ontwikkeling van internationale handel en kennis.

Met Amsterdam Schiphol en het stadshart slechts enkele minuten op afstand met het openbaar vervoer, is het Crowne Plaza Amsterdam Zuid één van de best gelegen hotels in Amsterdam voor alle gasten, zowel zakelijk als vrije tijd. Het hotel beschikt over 207 kamers, waaronder 27 Club Kamers, Junior Suites en Suites. Internet is aanwezig in alle kamers. Het Sleep Advantage programma beschikt over stilte zones, zachte kussens, luxe dekbedden en dekmatrassen om de beste slaap te garanderen. Met de Instant Service telefoon heb je met één druk op de knop antwoord op al je vragen en krijg je binnen tien minuten alles wat je nodig hebt. Gasten kunnen toegang krijgen tot de Club Lounge waar 's ochtends ontbijt wordt geserveerd, en gedurende de hele dag zijn er gratis hapjes en drankjes. Het 'One o one restaurant' is een bestemming in haar eigen recht. De moderne maar toch ontspannen ruimte biedt een inspirerend menu waarbij internationale favorieten worden geserveerd.

Kamers

Het hotel beschikt over 207 kamers, waaronder 27 Club Kamers, Junior Suites en Suites. Internet is aanwezig in alle kamers. Het Sleep Advantage programma beschikt over stilte zones, zachte kussens, luxe dekbedden en dekmatrassen om de beste slaap te garanderen. 

Dineren

Met 4 locatie in Amsterdam is Happyhappyjoyjoy is er alltijd een restaurant bij jou in de buurt. Happyhappyjoyjoy is ontstaan vanuit reizen en weerspiegelt een tocht door het hart van Azië.