Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

WestCord Fashion Hotel Amsterdam ligt tegenover het World Fashion Centre, binnen de Ring A10. Vanuit het 4-sterren hotel is het slechts 10 minuten rijden naar Luchthaven Schiphol en het RAI Congrescentrum. Met de tram ben je ook in 10 minuten bij het bruisende Leidseplein.

WestCord Fashion Hotel

WestCord Fashion Hotel Amsterdam is open sinds juli 2009. WestCord Fashion Hotel Amsterdam is eigendom van en wordt gemanaged door WestCord Hotels. Je vindt er 258 moderne, ruim ingerichte design kamers met een Fashion look. De stijlvolle uitstraling en de luxe voorzieningen zullen je zeker verrassen. Onder het hotel is parkeergelegenheid beschikbaar tegen betaling. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er verschillende ruime zalen beschikbaar.

WellCome Wellness

Voor een moment van ontspanning kun je gebruikmaken van de vele wellness faciliteiten zoals de sauna's, het Turks stoombad, het binnenzwembad en de fitnessruimte.

Mme Coco en SKYY Bar

In het hotel kun je heerlijk a la carte eten in het stijlvolle Mme Coco, dat grenst aan het terras. Op de tiende etage bevindt zich de luxe SKYY Bar, waar men een selecte kaart en trendy cocktails serveert. Ondertussen kun je genieten van het geweldige uitzicht over Amsterdam.

Bereikbaarheid

WestCord Fashion Hotel Amsterdam ligt tegenover het World Fashion Centre, vlakbij het Rembrandtpark. Vanuit het hotel ben je in 10 minuten bij Luchthaven Schiphol, het RAI Congrescentrum en het Leidseplein. Met tram 1 kun je naar het centrum en Centraal Station. Onderweg stopt deze tram vlakbij het Vondelpark en bij de Dam. Indien je met de auto komt en het adres in de navigatie intoetst, wordt aangeraden de Nachtwachtlaan 11 te gebruiken.

Het hotel beschikt over gratis wireless internet.