Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Het luxe 5-sterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd in het Scheepvaarthuis, een 100 jaar oud monument in Amsterdamse School stijl. Het hotel beschikt over 205 luxe kamers, waarvan 22 suites, 8 vergader- en evenementen zalen, restaurant Seven Seas, Bar-Lounge, Spa & Welness centre en parkeergarage met betaalde parkeerplekken. Grand Hotel Amrâth Amsterdam ligt op slechts 500 meter van het Centraal Station en is goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Het hotel is gemakkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer en ligt nabij het Centraal Station. De afstand tot de luchthaven Schiphol bedraagt slechts 19 kilometer. Het hotel beschikt over ongeveer 20 parkeerplaatsen voor de gasten. Daarnaast wordt valet parking naar de nabijgelegen parkeergarages ingezet.

Service en faciliteiten

In het vijfsterren deluxe hotel staan dienstverlening, stijl en service hoog in het vaandel. Gasten uit binnen- en buitenland vinden een pied-à-terre in de klassieke ambiance met een hedendaagse 'touch' waar een warme, ontspannen sfeer heerst. De combinatie van rijke historie en eigentijds gastheerschap van Amrâth zorgt voor een aangenaam verblijf in het hart van Amsterdam.

Het hotel beschikt over 165 kamers, waaronder 21 suites, restaurant Seven Seas, onze Bar-Lounge, een Wellness Centre en acht vergader- en banquetzalen. Alles uiteraard geheel in stijl met het pand.