Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center

Het Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center ligt middenin het historische centrum van Amsterdam, omgeven door de typische Amsterdamse grachten. Het hotel ligt op loopafstand van diverse theaters, musea, winkels en andere bezienswaardigheden, maar is gelegen in een pittoresk straatje waar gasten zich desgewenst ook aan alle hectiek van de stad kunnen onttrekken.

In het hart van de stad

Het Radison Blu Hotel, Amsterdam City Center ligt in het hart van de stad en op loopafstand van het Centraal Station. De gunstige ligging en de snelle treinverbinding met luchthaven Schiphol maakt het hotel niet alleen geschikt voor de zakelijke bezoeker, maar ook voor de bezoeker die Amsterdam wil ontdekken. RAI congrescentrum is met de komst van de Noord Zuidlijn eenvoudig te bereiken. Het hotel beschikt over een eigen aanlegsteiger, waardoor het ook per boot goed bereikbaar is.

Het Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center biedt al haar gasten gratis gebruik van snel draadloos internet, zowel in de kamers, de vergaderruimtes als alle openbare ruimtes. Ook kunnen gasten gratis gebruik maken van de fitnessruimte en de sauna. Voor gasten die met eigen vervoer het hotel bezoeken is op aanvraag een plaats in de overdekte en bewaakte parkeergarage beschikbaar.

Het hotel biedt 252 kamers in verschillende stylen en categorieën. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden, naast voldoende werkruimte, ook vloerverwarming in de badkamers en airconditioning. De Superior kamers, Premium kamers en Junior Suites zijn voorzien van een Nespresso® koffieapparaat.

Het hotel beschikt over 9 vergaderzalen, alle voorzien van natuurlijk daglicht en volledig flexibel in te richten. Na een vergadering of een dag in het bruisende centrum bestaat de mogelijkheid om de dag af te sluiten in onze Pastoriebar, die gesitueerd is in een typische Amsterdamse, voormalige pastorie. Ook kan er aansluitend heerlijk gedineerd worden in het restaurant De Palmboom.