Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Schiphol

Het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport ligt op een ideale locatie in het Schiphol-Rijk Business Park. Zowel voor zaken als privé ben je hier op de goede plek, aangezien het hotel op slechts 4 kilometer van luchthaven Schiphol en op 20 kilometer van het bruisende centrum van Amsterdam ligt. Een gratis shuttle bus brengt je snel naar de luchthaven, waar je vervolgens de trein of bus kunt nemen. Natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan bijvoorbeeld het strand van Zandvoort, de bloemenveiling in Aalsmeer of het parlementsgebouw in Den Haag.

Start met een super ontbijt

Het hotel beschikt over 281 kamers, die allemaal zijn voorzien van airconditioning, een eigen kluis, thee- en koffiefaciliteiten en gratis draadloos internet. Na een drukke dag werken kun je terecht in de OTIUM Lounge, waar je een lekker biertje kunt drinken met een simpel diner, een spannende cocktail bestelt of gewoon lekker kan ontspannen met een kopje koffie. In het Talavera-restaurant wordt het Radisson Super Breakfast Buffet geserveerd. Als je licht en gezond wil dineren kun je terecht in het OTIUM Restaurant. Natuurlijk is er ook 24 uur per dag roomservice beschikbaar.

Verder kunnen alle hotelgasten gratis gebruik maken van de hoteleigen gym met moderne fitnessapparatuur en uitzicht op de luchthaven.