Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug

Uitkrant abonnement

Neem nu een abonnement op de Uitkrant en krijg een zeepset van Het Amsterdamse Zeephuis cadeau.

De designs van Het Amsterdamse Zeephuis combineren mooie en leuke designs met de eenvoudige functionaliteit van zeep (schoon!). Alle zeepjes zijn lokaal geïnspireerd én vervaardigd.

Het verhaal van Het Amsterdamse Zeephuis komt vanuit een waardering van de schoonheid van de stad. De zeep kan als een alledaags voorwerp worden gebruikt, als mooie decoratie, een cadeautje of souvenir. En daarna vooral gebruiken tot er letterlijk niks van over is.

De collectie bestaat uit zes geuren: Sinaasappel-Kaneel, Wilde Roos, Kamille, Bamboe-Actieve Kool, Komkommer-Aloë en Amandel. Ze zijn beschikbaar in setjes van 3 of 6. Bij een abonnement ontvang je de zeephuisjesset van 3.

Neem nu een abonnement op de Uitkrant (€31,99) en ontvang een zeepset van Het Amsterdamse Zeephuis t.w.v. €29,-. Deze actie loopt tot en met 27 maart 2023.

Abonnement

Je abonnement gaat in bij de eerstvolgende editie. Wil je je abonnement op een ander moment in laten gaan? Neem dan contact op met de abonnementenservice via 0251-25 79 24 (€ 0,10/min), per mail via klantenservice@aboland.nl of op de website aboland.nl.