Ontdek Amsterdam

Selecteer je taal

Select your language

Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug

Uitkrant abonnement

Neem nu een abonnement op de Uitkrant en krijg een O My Bag Cardholder cadeau.

Wie heeft er nog plek voor een dikke portemonnee? Ruimte voor een paar pasjes, dat is genoeg. De O My Bag Cardholder is een praktische portemonnee voor maximaal drie pasjes, gemaakt van Camel Hunter-ecoleer. Door de jaren heen wordt het leer donkerder en gaat het leven, het wordt alleen maar mooier. De messing druksluiting geeft een edgy, vintage look. Perfect voor de minimalisten onder ons!

Support trade, not aid. Deze woorden, die Paulien Wesselink tijdens haar studie hoorde, vormden de basis voor haar tassenmerk O My Bag. Sinds 2011 is de missie van het bedrijf even eenvoudig als ambitieus: mooie tassen maken, geproduceerd met respect voor mens en milieu. En dat geldt niet alleen voor O My Bag zelf. Het label werkt alleen samen met partners die dezelfde principes hanteren. De productie vindt plaats in Kolkata, India, waar lokale producenten en hun gezinnen eerlijk betaald worden en toegang tot de wereldmarkt krijgen.

Neem nu een abonnement op de Uitkrant (€31,99) en ontvang de O My Bag Cardholder t.w.v. €25,-. Deze actie loopt tot en met 27 februari 2023.

Abonnement

Je abonnement gaat in bij de eerstvolgende editie. Wil je je abonnement op een ander moment in laten gaan? Neem dan contact op met de abonnementenservice via 0251-25 79 24 (€ 0,10/min), per mail via klantenservice@aboland.nl of via WhatsApp op 06-46 55 80 54.