Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam

Uitkrant abonnement

Neem nu een abonnement op de Uitkrant en krijg de Amsterdam Skyline Klok van CRE8 t.w.v. €35,- cadeau.

De Amsterdamse skyline, die voelt als thuis. Op de wandklok van CRE8 pronkt ‘ie in lasergesneden houtwerk. Modern en warm, en daardoor past deze klok in ieder eigentijds interieur. 

Cre8 is een social venture met een werkplaats in hartje Amsterdam, waar alle producten zelf gemaakt worden, van cijfer tot verpakking, door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze worden opgeleid tot de ambachtslieden van de 21e eeuw. Digitale ambachtslieden welteverstaan, want alles wordt gedaan met digitale productietechnieken zoals lasersnijden. Door het opdoen van nieuwe vaardigheden krijgen ze de kans om hun talenten te ontdekken. De jongeren zijn de makers en daarom bevat elke verpakking een sticker met de naam van één van de makers.

Neem nu een abonnement op de Uitkrant (€31,99) en ontvang 'De Amsterdam Skyline Klok' van CRE8 t.w.v. €35,-. Deze actie loopt tot en met 28 september 2023.

Abonnement

Je abonnement gaat in bij de eerstvolgende editie. Wil je je abonnement op een ander moment in laten gaan? Neem dan contact op met de abonnementenservice via 0251-25 79 24 (€ 0,10/min), per mail via klantenservice@aboland.nl of op de website aboland.nl.