Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam

Uitkrant abonnement

Neem nu een abonnement op de Uitkrant (€33,75) en ontvang het fotoboek 'Amsterdam' t.w.v. €55,- cadeau.

Er zijn weinig steden in de wereld waar het daglicht via de grachten op de gevelwanden wordt weerspiegeld. Fotograaf, journalist en verhalenverteller Cris Toala Olivares gebruikt, net als Rembrandt drie eeuwen geleden, zijn kennis van het Hollandse licht en zijn expeditieaanpak om Amsterdam vanuit alle hoeken vast te leggen. Hij vloog in helikopters boven de stad, klom in kerktorens en flats, wandelde over pleinen en parken, fotografeerde vanuit een boot op het water, maar ook zwemmend onder water. Hij sprak met bewoners en bezoekers en bestudeerde de stad gedurende tien jaar en tijdens vier seizoenen. En ter ere van het 750-jarige bestaan van onze hoofdstad presenteert hij zijn ode aan Amsterdam, met het fotoboek Amsterdam. Een prachtig eerbetoon waarin je kunt blijven kijken!

Neem nu een abonnement op de Uitkrant (€31,99) en ontvang het fotoboek 'Amsterdam' t.w.v. €55,- cadeau. Deze actie loopt tot en met 29 april 2024. Op=op. 

Abonnement

Je abonnement gaat in bij de eerstvolgende editie. Wil je je abonnement op een ander moment in laten gaan? Neem dan contact op met de abonnementenservice via 0251-25 79 24 (€ 0,10/min), per mail via klantenservice@aboland.nl of op de website aboland.nl.