Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is gelegen naast het Amsterdamse bos en op enkele minuten van Amsterdam Airport Schiphol. Het hotel is uitgerust met 440 luxe kamers en 15 vergaderzalen met een capaciteit tot 620 personen. Onderdeel van de Deutsche Hospitality groep

Uitwaaien in het bos

Het hotel heeft diverse voorzieningen zoals de Lifestyle Club & Active Spa, een binnenzwembad en een fitnessgedeelte. Ben je meer een buitenmens dan is het Amsterdamse Bos in de buurt, waar je tot rust kunt komen tijdens een wandeling of fietstocht. Genieten van een lekkere maaltijd dat kan in een van de 

twee restaurants (Patio en Trattoria). Wil je iets informeler neem dan plaats voor een hapje en een drankje in de Sports en Media Bar of in de Coffee en Wine Lounge. Daarnaast biedt het hotel een gratis Lifestyle Club en Active Spa, met een indoor zwembad, Finse sauna, stoombad, sanarium, ice shower, massage, fitness en relax ruimte.

Eco-vriendelijke vergaderen en confereren

Het hotel biedt 15 moderne vergaderzalen, met een maximum capaciteit voor 620 personen in theater opstelling. Alle vergaderzalen maken gebruik van natuurlijk daglicht, audio en visuele apparatuur en zijn op de begane grond. 

Gratis shuttle service

Het hotel is centraal gelegen in een groene en rustige omgeving, 7 km van Schiphol en 14 km van het bruisende centrum van Amsterdam.  Overdag kunnen gasten gebruik maken gebruik maken van de gratis shuttle service van en naar Schiphol. Vanaf daar ben je binnen vijftien minuten in het centrum van Amsterdam. De kamers in het hotel bieden gasten een comfortabel, ontspannen verblijf met gratis WiFi, airco en luxe bedden. En of je nu zin hebt in een snelle lunch, een lekker glas wijn of op zoek bent naar een vergaderlocatie: de professionele medewerkers van het Steigenberger Airport Hotel helpen je er graag bij.