Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

The Social Hub - Amsterdam City

Om in The Social Hub - Amsterdam City te verblijven hoef je geen student te zijn. In dit design hotel komen diverse gasten bij elkaar om van hun (mini) vakantie, zakelijke reis of hun long stay te genieten. Gelegen in het hippe Amsterdam-Oost, waar het je aan de hotspots niet zal ontbreken.

Designer hotel

Het is een design hotel met comfortabele kamers met grote bedden, air conditioning, een eigen badkamer, een flat screen tv en gratis WiFi. Geniet van je koffie in de lounge of drink een drankje aan de bar. Pak een boek in de bibliotheek, speel een potje ping pong of doe een work out in de fitness ruimte. 

De buurt

The Social Hub - Amsterdam City ligt heel centraal in Amsterdam Oost, een opkomende jonge buurt met een rock ‘n roll vibe en veel trendy bars en restaurants. Binnen 8 minuten lopen ben je bij de Amstel en loop je zo naar de levendige buurt 'De Pijp'. Het Centraal Station is 10 minuten met de metro. Wil je de stad ontdekken met een fiets, geen probleem. Huur een designer VanMoof fiets en voel je echt een local. Meer weten ga naar de website.