Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center ligt op drie minuten lopen vanaf de aankomst- en vertrekhallen van de luchthaven Schiphol. Vanuit de vertrekhallen van de luchthaven loop je direct via een overdekte boulevard naar het hotel.

Kamers en faciliteiten

De kamers zijn geluidsdicht en kijken uit over de startbanen. In elke kamer vind je Sheraton Sleep Experience bedden. Het hotel heeft een Fitness ruimte vol slimme fitness apparatuur en een grote Club Lounge. Het design van het hotel is geïnspireerd door de Hollandse cultuur. Sheraton Amsterdam Airport Schiphol heeft verschillende eetgelegenheden. Restaurant Stripes serveert gegrilde steaks en verse vis met een home-made kruidenmix, rechtstreeks van de houtskoolgrill. In The Gate kun je terecht voor een lokaal biertje maar ook voor kleine gerechten vanuit de hele wereld. Het interieur van deze bar is geïnspireerd op verschillende reisbestemmingen. In het Runway Café kijk je gezellig een sportwedstrijd terwijl je iets eet met collega’s, vrienden of familie.

Vergaderen bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel

Met 30 vergader- en evenementenruimtes is Sheraton Amsterdam Airport de grootste vergaderlocatie op Schiphol. Alle vergaderruimtes zijn pas gerenoveerd. Er zijn boardrooms beschikbaar voor kleine groepen vanaf 4 personen en grote zalen voor groepen tot 550 personen.