Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Verhuur

A-Bike Rental Vondelpark

Beleef Amsterdam als een echte local! Dat gaat het beste per fiets. Fietsen in Amsterdam is leuk, snel, goedkoop en je komt op de gekste plaatsen.

Hoe je een fiets kunt huren bij A-Bike met je City Card

Als je op deze locatie een fiets wilt huren met je City Card, zorg er dan voor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek. Bij A-Bike staan de fietsen klaar voor gebruik, in tiptop conditie. Wil je zeker weten dat er een fiets voor je klaarstaat, reserveer dan alvast online. 

Fiets huren in Amsterdam

Bij A-Bike Rental huur je een fiets voor korte of langere tijd. Je vindt A-Bike in de Tesselschadestraat 1E bij het Vondelpark, in de Kerstraat 27A bij het Leidseplein en op de Stadhouderskade 520 bij het Rijksmuseum.

In de winkel vind je de leukste fietsroutes, souvenirs en gratis koffie. Je kunt de fietsroutes ook downloaden op je smartphone. De A-Bike shop heeft gratis wifi.

Kijk voor meer informatie en reserveringen op de website van A-Bike Rental. Let op: Heb je een iamsterdam city card dan heb je de mogelijkheid om éénmalig gebruik maken van een gratis fietsverhuur voor 24 uur bij deze locatie.