Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

A'dam Lookout

A'dam Lookout is een observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam. Op het dak van A’DAM Toren prijkt ‘Over The Edge’: Europa’s hoogste schommel. Daredevils en trillseekers schommelen op 100 meter hoogte heen en weer over de rand van de toren met Amsterdam onder hun voeten.

Hoe je A'DAM LOOKOUT kunt bezoeken met je City Card

Een bezoek aan A'DAM LOOKOUT is volledig gratis op vertoon van de City Card! Om deze attractie te bezoeken met je City Card, dien je deze te laten zien aan de kassa van A'DAM LOOKOUT. Je hoeft dus niet te reserveren. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek. Let op: Europa's hoogste schommel is niet inclusief. Een schommelritje dien je apart te betalen aan de kassa voor € 7,50 per persoon.

Sensationeel uitzicht over Amsterdam

Op het Skydeck van A'DAM LOOKOUT staat de hoogste schommel van Europa. In een veiligheidsharnas zweef je op een duizelingwekkende hoogte van bijna 100 meter boven Amsterdam. 

Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven en het unieke polderlandschap. De interactieve tentoonstelling over Amsterdamse geschiedenis en cultuur geeft achtergrond informatie bij wat je allemaal ziet vanaf de A’DAM Toren.

Tentoonstelling op grote hoogte 

Naast het prachtige uitzicht heeft A'DAM LOOKOUT een interactieve tentoonstelling over de geschiedenis en cultuur van Amsterdam. Voor een hapje of drankje kun je in de A'DAM Toren terecht in het panoramarestaurant (onderdeel van A'DAM LOOKOUT), of bij revolving restaurant Moon. Een reservering hiervoor is noodzakelijk.

Openingstijden

Dagelijks geopend van ma-zo van 10:00-22:00 uur.

Kijk voor uitzonderingen in de openingstijden op de website

Toegankelijkheid

Bekijk hoe A'dam Lookout een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt.

Meer informatie