Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Hotel Aalders

Hotel Aalders is een plezierig en comfortabel driesterren familie hotel, in het culturele centrum van Amsterdam. De Jan Luykenstraat ligt midden in het Museumkwartier, waarin zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum bevinden.

Het hotel heeft een sfeervolle bar en ook de ontbijtzaal is zeer de moeite waard. De openhaard die in de ruimte aanwezig is stamt nog uit 1904.

Omgeving en bereikbaarheid

Hotel Aalders is een goede uitvalsbasis voor de op loopafstand liggende toeristische attracties, zoals een rondvaart, het Rijks-, Stedelijk- en Van Goghmuseum, Het Koninklijk Concertgebouw, het Vondelpark en het Leidseplein.

Het Leidseplein biedt een scala aan clubs, restaurants en bars en ook het grootste casino van Nederland is er gevestigd. Alle andere Amsterdamse toeristische attracties zijn eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Tram- en bushaltes bevinden zich binnen 200 meter van het Hotel. Via het openbaar vervoer ben je binnen 15 minuten op het Amsterdam Centraal Station. Hier vind je eenvoudig aansluiting naar onder andere de luchthaven Schiphol.