Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Park Plaza Vondelpark, Amsterdam

Misschien landen vogels hier wel om dezelfde reden als mensen. Genesteld in de serene omgeving van het groen en de bruisende stad is Park Plaza Vondelpark, Amsterdam de perfecte uitvalsbasis voor zowel stadsreizigers als zakelijke bezoekers. Het hotel ligt op loopafstand van het Museumplein, de thuisbasis van de drie belangrijkste musea van Amsterdam, de beroemde en luxueuze winkelstraten PC Hooftstraat, de Cornelis Schuytstraat en het levendige Leidseplein, waar restaurants, winkels en het nachtleven volop aanwezig zijn.

Misschien landen vogels hier wel om dezelfde reden als mensen. In de serene omgeving van het groen en de bruisende stad is Park Plaza Vondelpark, Amsterdam de perfecte uitvalsbasis voor zowel stadsreizigers als zakelijke bezoekers. Genesteld in de exclusieve Amsterdamse wijk “Oud-Zuid��, op slechts een steenworp afstand van het prachtige Vondelpark, het bruisende ‘Little Paris’ met restaurants en boutiques en de belangrijkste hoogtepunten van de stad zoals het Museumplein, waar de beroemdste musea van de stad te vinden zijn. Ook RAI Congress Centre, World Fashion Centre en zakenwijk Zuidas zijn gemakkelijk te bereiken.

Het nieuwe boutique hotel biedt 102 eigentijdse hotelkamers waarvan sommige met balkon, een award-winning restaurant TOZI, twee vergaderruimtes met een eigen tuin tot 25 personen en een moderne fitnessruimte. Alle ruimtes zijn voorzien van finishing touches die iedere gast een verwelkomend thuisgevoel weten te geven. 

Park Plaza Vondelpark, Amsterdam - Een natuurlijke habitat voor nieuwsgierige reizigers.

TOZI Restaurant & Bar

Strijk neer bij het Venetiaanse geïnspireerde cicchetti – kleine deelgerechten – restaurant TOZI. Na het grote succes in Londen werd het tijd voor een zusterrestaurant, en wel in het elegante Oud-Zuid van Amsterdam. Hier geniet je van een frisse smaak van Italiaanse gezelligheid en authentieke smaken. Behalve huisgemaakte gerechten wordt er ook een uitgebreide selectie aan wijnen, bieren en andere bijzondere dranken geserveerd. Met uitzicht op de groene omgeving van het Vondelpark is dit de ultieme plek om tot rust te komen.