Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Musea

Moco Museum

Het Moco Museum (Modern Contemporary) heeft als doel om een brede en jonge doelgroep in Amsterdam kennis te laten maken met werken van internationale grootheden in de kunstwereld zoals Jean-Michel Basquiat, Banksy, JR, KAWS, Keith Haring, Jeff Koons, Damien Hirst, Tracey Emin, Yayoi Kusama, Mark Rothko, Andy Warhol, Studio Irma en nog veel meer!

Modern en hedendaags museum in Amsterdam 

Het Moco Museum is een onafhankelijk museum met een breed scala aan inspirerende moderne, hedendaagse en straatkunst - gevestigd in Amsterdam (Nederland) en Barcelona (Spanje). In onze collectie vind je kunst van Moco Jean-Michel Basquiat, Banksy, JR, KAWS, Keith Haring, Jeff Koons, Damien Hirst, Tracey Emin, Yayoi Kusama, Mark Rothko, Andy Warhol, Studio Irma en nog veel meer! We bieden bezoekers een unieke collectie die je aan het denken zet over de moderne samenleving.

Het Moco Museum bevindt zich in Villa Alsberg op het Museumplein en ligt op een steenworp afstand van het Rijksmuseum en Van Gogh Museum.  

Bezoek het Moco Museum met je City Card

Om deze locatie te bezoeken met je City Card, dien je vooraf een tijdslot te reserveren. Boek een tijdslot via deze link, selecteer je tijdslot en kies het 'I amsterdam City Card’ ticket tijdens het afrekenen.

Houd er rekening mee dat Moco Museum een populaire locaties is en tijdens drukke periodes minder of geen tijdsloten beschikbaar heeft voor data in de nabije toekomst. We raden aan om jouw bezoek van tevoren te plannen.

NB: De historische Vila Alsberg waarin het museum is gevestigd heeft veel trappen en geen liften, waardoor het niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Het museum mag geen lift plaatsen.