Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Conscious Hotel Vondelpark

Conscious Hotel Vondelpark is een gezellig Eco-hotel met 81 kamers. Het hotel heeft als achtertuin het Vondelpark, perfect dus voor een zomerse picknick of een heerlijke wandeling! Het hotel ligt aan de Overtoom, waar je tal van hotspots vindt.

Om de hoek van het Vondelpark vind je Conscious Hotel Vondelpark. Dit Eco-hotel telt 81 kamers en heeft heerlijke Royal Dutch Auping bedden, goede slaap gegarandeerd! Het hotel heeft ook een grote gezellig bar om te ontspannen na een druk dagje Amsterdam. Het hotel is volledig duurzaam, van het meubilair tot ons groene dak. We serveren alleen 100% biologisch eten en drinken, we hebben een levende planten muur in de lobby en we gebruiken groene energie van Nederlandse windmolens. 

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in onze overdekte parkeergarage. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in de gezellige ontbijtruimte beneden. Er is altijd iemand in onze bar die je van een lekker hapje en een drankje kan voorzien en we geven je maar al te graag tips over alle leuke dingen die je kunt doen in Amsterdam. 

Vlak naast Conscious Hotel Vondelpark vind je Conscious Hotel The Tire Station. Hier kun je terecht bij Café Moer, voor een goede maaltijd en een lekker speciaal biertje. Daarnaast kun je naar koffiebar Sticky Fingers, waar je de heerlijkste koffies en lekkere treats kunt halen. 

Wil je meer weten over onze hotels? Neem dan een kijkje op conscioushotels.com. See you soon ;)