Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Groot Melk Huis

Groot Melkhuis - het Grand Café met speeltuin midden in het Vondelpark - is in een nieuw jasje gestoken. Sinds begin mei zijn de nieuwe eigenaren druk in de weer de stadsoase nieuw elan in te blazen, zonder aan karakter te verliezen. Met terrasbediening, nieuw terrasmeubilair, een fris interieur, vernieuwde kaart én jeu de boule banen is het een plek waar men kan ontsnappen aan de drukte van de stad met én zonder kinderen.

Tuin voor alle Amsterdammers

De speeltuin van Groot Melkhuis is vrijwel bij iedereen bekend, die in Amsterdam is opgegroeid. “Het is in essentie een van de meest idyllische plekjes van Amsterdam. Met wat aanpassingen willen wij het weer terugbrengen naar een plek waar iedereen zich thuis voelt”. Met een opfrisbeurt van het terras aan het water en de focus op service, is het aan de Amsterdammers om de plek weer te herontdekken

De iconische speeltuin is uitgebreid met nieuwe kiddy rides en om de kleinste bezoekers te vermaken, is er gedurende de zomermaanden een poppenkastspeler. Naast eten afhalen is er ook de mogelijkheid om op het terras worden bediend en is het restaurant binnen in een nieuw jasje gestoken.

Binnen en buiten net even anders dan eerst

Niet alleen de binnenkant, maar ook buiten is een en ander veranderd. Door de ruime opzet en meerdere terrassen is het bij uitstek een plek voor het vieren van verjaardagen, familiedagen, (netwerk) borrels en kinderfeestjes. Voor de kleintjes worden kinderfeestjes georganiseerd rond het springkussen. Voor volwassenen biedt het voorterras ruimte tot 200 personen. Nieuw zijn de jeu de boule banen, een leuke activiteit voor tijdens de borrel met familie of vrienden. Meer weten bekijk de website voor alle informatie.

Hoewel het Groot Melkhuis in een vrije groene omgeving staat, zijn de terrassen opgefleurd en omringd met verschillende bomen en planten, waaronder olijfbomen, citrusbomen en veel lavendel. Zo is het hopelijk een ‘tuin voor alle Amsterdammers’.

Groot Melkhuis voor ontbijt of lunch

Geen beter begin van de dag dan met je krantje en je kopje koffie op het terras. Met een aangepaste menukaart kun je nu ook terecht voor ontbijt (tot 12:00 uur) en lunch o.a. avocado toast en verse broodjes en voor diner kip saté, diverse hamburgers en houtoven Napolitaanse Pizza’s van de Pizza Project. Nieuwsgierig naar de kaart, bekijk het aanbod op de website.