Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Rondvaarten

City Canal Cruise Blue Boat Company

Blue Boat Company vaart weer door de grachten van Amsterdam! Stap aan boord van een luxe rondvaartboot die je meeneemt door de Amsterdamse grachten.

Geen betere manier om Amsterdam te bewonderen 

Tijdens de rondvaarten maak je kennis met alle hoogtepunten van de stad – de beroemde 17e eeuwse grachtenpanden & pakhuizen uit de VOC-tijd, maar ook het Amsterdam van vandaag met het Muziekgebouw aan het IJ aan de hippe, moderne Piet Heinkade. 

Geniet van de prachtige oude grachtenpanden, de talloze bruggen, de typische woonboten en natuurlijk het unieke stadsleven van Amsterdam. De Prinsengracht, Herengracht en Keizersgracht behoren tot de Amsterdamse grachtengordel en is officieel Werelderfgoed van UNESCO. Een bezoek meer dan waard

Op alle afvaarten kun je gratis gebruik maken van het Personal Audio Systeem en luisteren naar het audio verhaal in één van de beschikbare 21 talen. Kortom, de Blue Boat Company City Canal Cruise is de ideale manier om Amsterdam te (her-)ontdekken! Zijn de kinderen mee? Leuk! Voor hen is er speciaal audioverhaal, "Zoetwaterpiraten"! Haal je speciale goodiebag op gratis bij de kassa en ga mee op avontuur met Harold en Sjonny! 

Wil je tickets reserveren, doe dit vooraf en online, om zo drukte bij de kassa op de stijger te voorkomen. Betalen aan de kassa kan alleen contactloos. Let er op dat je je gewenste afvaartlocatie selecteert tijdens het boekingsproces.

Hoe maak je een rondvaart met Blue Boat Company met je City Card

Om met je City Card een rondvaart met deze rederij te maken, dien je een tijdslot te reserveren. Bezoek de ticket kassa aan de overkant van het Hard Rock Cafe (Stadhouderskade 501) om ter plekke je tijdslot te reserveren. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je cruise.

Audiosysteem

Aan boord is een uitgebreid audiosysteem, waar je met je eigen koptelefoon commentaar kunt kiezen. Het commentaar is beschikbaar in meerdere talen.

De cruise vertrekt elke 30 minuten tussen 10:00 uur en 18:00 uur.