Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Rondvaarten

Canal Cruise Amsterdam - Highlights

Je kunt weer mee varen met de 100 Highlights Cruise, de beste rondvaart in Amsterdam. Deze tour vaart door verschillende grachten langs de mooiste plekjes van de stad.

1-uurs boottocht door de Amsterdamse grachten

Ontdek de stad vanaf het water. Grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, de Westerkerk en het Anne Frankhuis: je bewondert het allemaal tijdens deze rondvaart. Ontdek zelf waarom de grachten door UNESCO zijn bestempeld tot Werelderfgoed. De prachtigste Amsterdamse binnenstand komt deze tocht voorbij en dat allemaal vanaf een rondvaartboot.

Vertrektijden Rondvaart Amsterdam

Zowel in de zomer als ‘s winters vertrekt deze boottocht door Amsterdam meerdere keren per uur vanaf een Stromma locatie. Stap op voor het Amsterdam Centraal Station, op het Damrak of vanaf onze locatie voor het Rijksmuseum.

Bekijk de prijzen van deze rondvaart en de beschikbaarheid van de Amsterdam Canal Cruise.  

Hoe kun jij met jouw City Card een rondvaart maken bij Stromma?

Om met jouw City Card een rondvaart te kunnen maken op deze locatie kan je een Stromma shop inlopen. Bezoek onze shop op Damrak Pier 5, bij onze locatie voor het Centraal Station of onze locatie voor het Rijksmuseum. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van de rondvaart.