Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Image alt

Activiteiten die net iets anders zijn

Op zoek naar een origineel uitje? Wij hebben 5 activiteiten op een rijtje gezet die net even wat anders zijn, waarmee jij jezelf en je vrienden verrast.

Secret City Trails

Op zoek naar een meer ontspannende ervaring en wil je de best verstopte geheimen van Amsterdam ontdekken? Misschien dat Secret City Trails meer voor jou is. Bij Secret City Trails ga je aan de hand van een weblink op stap door de verschillende buurten van Amsterdam en ontdek je niet alleen de verborgen parels van de stad, maar ook de beste en leukste hotspots van het moment. De City Trails zijn in het Engels.

Secret City Trails | Diverse locaties

Paralympische Spelen - Stichting Only Friends

Leuke teambuilding ervaring met een doel. Stichting Only Friends is een sportcentrum voor jongeren met een lichamelijke of geestelijke beperking. Er zijn verschillende sportevenementen die je hier kunt beoefenen, zoals boogschieten, rolstoelbasketbal of zitvolleybal. Het mes snijdt aan 2 kanten: jij hebt een leuk bedrijfsuitje waar je lekker actief en competitief bezig bent en je draagt bij aan het voortbestaan van deze organisatie.

Only Friends | Beemsterstraat 652

ApenkooiGym

Een leuk bedrijfsuitje waarbij je jezelf weer even op de basisschool waant. Superfanatiek apenkooien zoals vroeger of iemand zo hard mogelijk raken bij trefbal. Bij de ApenkooiGym steken ze het niet onder stoelen of banken: er wordt valsgespeeld, keihard gestreden voor de winst, iedereen probeert de regels zo te draaien dat het hen goed uitkomt en uiteindelijk moet iedereen weer door dezelfde deur naar buiten. Even goeie vrienden toch? (minimaal 10 personen)

ApenkooiGym | Diverse locaties

Trampolinespringen

Bij Jumpsquare in Amsterdam leer je de ins en outs van het trampolinespringen. Bij de MaxAir trampolines is het de bedoeling om zo hoog mogelijk te springen. Een paar meter moet makkelijk haalbaar zijn, als je dit durft tenminste. Een leuke activiteit die goed kunt combineren met trampolinespringen is trefballen. Het gooien is wat lastiger, maar dat geldt ook voor je tegenstander.

Jumpsquare Amsterdam | Daniël Goedkoopstraat 1-3

Sloepen Game

De Sloepen Game is een interactief en vooral competitief spel waarbij je de strijd met elkaar aangaat, sloep tegen sloep. Navigeer je boot langs de mooiste plekken van de Amsterdamse grachten met het uiteindelijke doel om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Ondertussen wordt je bestookt met allerlei raadsels en opdrachten en weet je pas waar je heen moet, nadat je het juiste antwoord hebt gegeven. (8 personen per sloep)

Sloepen Game Amsterdam | Diverse locaties