Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Image alt

De beste bars en cafés om sport te kijken

Wil jij niets missen van de Champions League en tegelijk lekker socializen met je vrienden? Wij hebben de beste bars en cafés gevonden waar je sport kijkt!

Satellite Sportscafé

Als je van sport houdt is dit de perfecte plek om een avondje door te brengen. Elke sport die je kunt bedenken, is te zien in dit café: van cricket tot wielrennen en van American Football tot atletiek. Er hangen tientallen schermen zodat jij je dagelijkse dosis sport makkelijk binnenkrijgt. Mocht je tijdens het genieten van sport trek krijgen, dan kun je hier voor een tientje onbeperkt spareribs eten!

Belushi’s

Belushi’s is eigenlijk een hostel, maar ze hebben er ook een bar, waar ze op bijna elk moment van de dag sport uitzenden. En over de prijs van de drankjes hoef je je geen zorgen te maken bij Belushi’s, er is elke dag happy hour tot middernacht. Genoeg sport gezien? Geniet dan aan de bar van DJ's en live muziek.

O'Donnell's

Afbeelding van Koen Smilde Photography

In deze Irish pub wordt gegarandeerd je favoriete voetbal- of rugbyteam getoond op een groot (of kleiner) scherm. Met 12 verschillende bieren van de tap ga je zeker niet met dorst naar huis. Na de wedstrijd kun je hier ook terecht voor een potje pool of lekker nakletsen op het terras.

Coco’s Outback

In Coco's Outback hangen 26 tv’s en 2 grote schermen, zodat iedereen die aanwezig is goed kan genieten van de wedstrijd. Neem plaats op een van de comfortabele leren banken of gewoon gezellig aan de bar. In voor een ongegeneerd avondje karaoke? Op donderdagen vanaf 22.00 uur wordt dit café omgetoverd tot een karaokebar.

The Butcher Social Club

Bij The Butcher Social Club in Amsterdam-Noord kun je in stijl genieten van live sport. Deze ultrahippe spot serveert heerlijke burgers, zodat je maag niet gaat rommelen tijdens de wedstrijd. Blijf op de zaterdagen na de wedstrijd nog even hangen. Vanaf 20.00 uur is het namelijk tijd voor live muziek. Zelf ook in voor een potje ‘sport’? Meld je samen met een vriend(in) aan voor het wekelijkse beer pong toernooi.

Plan B

In deze poolclub hangen 8 grote schermen waarop je uitgebreid de beste wedstrijden kunt bewonderen. Verder kun je hier ook darten, meedoen met een pooltoernooi (beginners tot gevorderden) of je hersens kraken bij de pubquiz.

Café de Zeemeeuw

In dit oer-Hollandse bruine café in het centrum van Amsterdam kun je optimaal genieten van koude pilsjes en topsportwedstrijden. Je vindt in dit gezellige café zowel Amsterdamse stamgasten als internationale bezoekers dus je kunt rekenen op een gemoedelijke sfeer.

Q-Factory

Q-Factory - A cultural hotspot for enjoying live music, drinking & dining, and spaces for artists to rehearse, create and record music.
Afbeelding van Jan de Ridder

Tijdens belangrijke wedstrijden van het Nederlands Elftal of Ajax (UEFA Champions League-wedstrijden of de bekerfinale) wordt Q-Factory omgebouwd tot 'De Grootste Kroeg Van Nederland'. De toegang is gratis en als de kroeg vol is, gaat de deur dicht. Dus wees er op tijd bij.