Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Spa Sport Hotel Zuiver

Een gezonde geest in een gezond lichaam, oftewel een ‘zuiver leven’. Dat is waar Zuiver voor staat. Alle facetten van onze organisatie, samen Spa Sport Hotel ZUIVER, richten zich op een unieke wijze op de belangrijkste pijlers hiervoor; rust, beweging en voeding. Spa Sport Hotel Zuiver Amsterdam is een ideale uitvalsbasis in het stadspark Amsterdamse Bos, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook is het strategisch gelegen ten opzichte van het centrum, de Zuidas, de RAI en de Vrije Universiteit.

Faciliteiten

Van een ruim opgezette spa van maar liefst 13.000 m² tot uitstekende horecagelegenheden, een veelomvattende sportschool, squash-, padel- en tennisbanen, inspirerende vergaderlocatie en comfortabele hotelkamers. Ontdek en combineer alle wensbare faciliteiten voor de nodige in- en ontspanning op onze prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos in Amsterdam.

Wellnessresort

Met 8 verschillende soorten sauna's, een beautysalon en diverse horecagelegenheden is Zuiver één van grootste wellnessresorts in de omgeving van Amsterdam. Onze professionele service en gerieflijke faciliteiten maken van ieder bezoek een onvergetelijke belevenis.