Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

nhow Amsterdam RAI

Een nieuwe sociale en multiculturele ontmoetingsplek voor globetrotters, zakenreizigers en lokale Amsterdammers. Het indrukwekkende 91 meter hoge gebouw bevindt zich op de Zuidas, vlak naast de RAI Amsterdam, waardoor gasten een dynamisch hoofdkwartier als thuisbasis krijgen.

Iconisch gebouw

nhow Amsterdam RAI heeft zes verschillende kamerdesigns en vier verschillende kamertypen. Het unieke interior design is geïnspireerd op de zes richtingen waarnaar de zijden van het gebouw wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest. Deze staan symbool voor de culturele mix die de stad Amsterdam altijd al is geweest. Het 91 meter hoge gebouw creëert een uniek uitzicht over Amsterdam.

Meeting rooms

nhow Amsterdam RAI is een unieke locatie voor je evenement, met negen verschillende vergaderruimtes op de 23e etage. De kleinste vergaderzaal heeft een oppervlakte van 20 m², terwijl de grootste indruk maakt met zijn 174 m² en dubbele plafondhoogte.

Bereikbaarheid

nhow Amsterdam RAI is zeer goed bereikbaar. Het hotel bevindt zich op 2 minuten lopen van het dichtstbijzijnde metrostation. In slechts zes minuten brengt de metro je naar Amsterdam Centraal. Daarnaast is Amsterdam Airport Schiphol 13 kilometer verwijderd van het hotel en makkelijk te bereiken per trein in 10 minuten.