Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

PANCAKES Amsterdam Zuidas

PANCAKES Amsterdam Zuidas is geopend op de Gustav Mahlerlaan. Je vindt dit filiaal tussen the Breakfast Club en de Albert Heijn, op 2 minuten loopafstand van Station Zuid en tegenover Dickies. Hier kun je terecht voor een snelle lunch op een drukke werkdag en je kan zelfs je pannenkoek meenemen naar kantoor!

PANCAKES Zuidas

PANCAKES Amsterdam wil het verschil maken door haar pannenkoeken van hoge kwaliteit, gemaakt van verse, duurzame en lokale producten in originele creaties te serveren. Zij hebben een eigen molen voor hun meel en halen hun melk rechtstreeks bij de melkboer. Daarnaast zijn alle ingrediënten vrij van schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Zowel Hollandse als Amerikaanse pannenkoeken kun je hier op je bord vinden en deze zijn verre van ouderwets. Ook met allergieën houden ze rekening: er is een aparte kaart voor glutenvrije- en lactosevrije Hollandse pannenkoeken. Ben je vegan? Geen probleem! Ook daar heeft PANCAKES Amsterdam aan gedacht.

Vitality pancakes

In de locatie op de Zuidas vind je dezelfde menukaart die je al kende van de PANCAKES Amsterdam vestigingen in het centrum, met een kleine toevoeging: vitality pancakes. Deze pannenkoeken zijn zorgvuldig samengesteld op basis van hun voedingswaarden en zijn perfect om wat variatie in een gezonde levensstijl aan te brengen.

PANCAKES Amsterdam Zuidas is de plek voor een relaxt ontbijt, voor je naar kantoor gaat. Wil je jezelf trakteren op een lekkere snelle lunch? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Geen tijd om te blijven zitten of neem je je pannenkoek liever mee naar huis? Geen probleem: bel van tevoren om te bestellen en je pannenkoek is klaar wanneer je die komt halen.

Groepen

PANCAKES Amsterdam doet aan groepsreserveringen. Hun locatie aan de Prinsengracht beschikt over 150 zitplaatsen binnen en een prachtige binnenplaats en dakterras. Een prima plek om met een besloten groep te genieten van een pannenkoek. Ook kleinere gezelschappen zijn welkom, bijvoorbeeld voor private dining in PANCAKES Amsterdam Aan ’t IJ. Voor meer informatie kan je mailen naar groups@pancakesamsterdam.com.