Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Conscious Hotel Museum Square

Het luxe en onlangs gerenoveerde boetiek Eco-hotel Museum Square beschikt over 36 kamers. Het hotel ligt middenin het Museumkwartier; Op vijf minuten lopen van het Museumplein, het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Ook ligt het op 2 minuten loopafstand van het concert gebouw. De perfecte manier dus om in stijl cultuur te snuiven en de meesterwerken van Nederlandse schilders te bewonderen!

Duurzaam en groen

Conscious Hotel Museum Square is een luxe en stijlvol boetiek hotel op dé perfecte locatie. Het hotel beschikt over 36 kamers en ligt middenin het Museumkwartier, op loopafstand van bekende musea en het concertgebouw. Het interieurontwerp is geïnspireerd op de vloeiende vormen en kleur van de abstract expressionistische schilderkunst van Willem de Kooning.

Het hotel is volledig ingericht met duurzame materialen, zelfs de kunst is dus duurzaam! Daarnaast is al het eten en drinken 100% biologisch en draait het hotel voor de volle 100% op duurzaam opgewekte energie uit Nederland.

Als kers op de taart heeft Conscious Hotel Museum Square een prachtige tuin, aansluitend aan de lobby (mét serre!). Een heerlijke plek om in de ochtend van je ontbijt te genieten of na een drukke dag bij te komen in het zonnetje met een wijntje. 

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website van het hotel.