Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

Pong: Pingpongbar

Iedereen klaagt erover, alles moet sneller, we zitten te veel achter een scherm, op telefoon of tablet. Hierdoor vergeten wij iets belangrijks. Het plezier en belang van spelen. Bij Pong: Pingpongbar willen we het spelen weer toegankelijk maken en welk spel is nou leuker, spannender en nostalgischer dan pingpong? Bel of app je vrienden, pak je badje en kom naar Pong: Pingpongbar.

Sluit je sociale mediakanalen

De wereld versnelt, iedereen leeft zowat online, gesprekken in openbaar voeren we niet meer, en worden steeds ouder en serieuzer. Wat zeg je nou....., kom even langs bij Pong – jouw ping pong bar, want dit is de plek waar iedereen het verdient om te spelen. Ja, jong en oud dus, want het leven mag altijd en op elk moment gevierd worden.

PONG staat voor plezier, genieten en lol maken – ongeacht je leeftijd. En wat is nou leuker, spannender en nostalgischer dan een ouderwets potje ping pong of beer pong? Origineel uitje met vrienden of collega’s.

Een avondje offline, wie durft het aan

Bij Pong dagen we je uit om je telefoon op te bergen, je socials en je laptop te sluiten . De echte wereld is zoveel mooier, die mag je niet aan je voorbij laten gaan! Daag je vrienden, familie of collega's uit voor een spelletje ping pong. Geen zin om een badje te pakken, je kunt een potje komen darten, een bordspel spelen of zelfs een karaokeruimte afhuren!

Ook voor groepen

En wist je dat je bij Pong ook aan het juiste adres bent voor (grote) groepsevenementen tot wel 300 personen? Lees hier alle informatie. Vanzelfsprekend is er dan ruimte om aan te schuiven voor een heerlijke maaltijd en een lekker drankje. Nieuwsgierig naar het menu, bekijk het hier.