Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Hotel Amsterdam de Roode Leeuw

Hotel Amsterdam de Roode Leeuw is een vier sterren hotel, gevestigd vlakbij de Dam en het Koninklijk Paleis. Het hotel is gesitueerd in het zakelijke- en winkelcentrum van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station. Het is daardoor een geschikt hotel voor zowel de zakelijke als de toeristische bezoeker.

Kamers

Onze comfort kamers bieden alle faciliteiten om jouw verblijf te veraangenamen. Naast de comfort kamers heeft dit hotel ook familie kamers, eenpersoons kamers en superior kamers.  De kamers beschikken over airconditioning en zijn uitgerust met High Speed internet en een telefoonsysteem met voicemail.

Brasserie

De brasserie  van dit hotel is bekend om zijn specialisatie in traditionele Nederlandse gerechten. De Roode Leeuw is synoniem voor Nederlandse gastvrijheid. Het overdekte en verwarmde terras, dat uitkijkt op de Dam en het Damrak is al sinds jaren een goed meeting point.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer naar alle delen van de stad, excursie-opstapplaatsen en KLM Airport Shuttle zijn voor de ingang van het hotel.