Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

Batavia Stad Fashion Outlet

Langs onze kust ligt Batavia Stad Fashion Outlet. Dit charmante centrum met sfeervolle straatjes, pleinen en unieke architectuur is een shopping walhalla voor echte fashion lovers van over de hele wereld.

Een paradijs voor shoppers

Ruim 250 internationale fashion & lifestylemerken wachten op je om je te inspireren met de laatste trends, must-haves en meer. In Batavia Stad Fashion Outlet bieden 150 winkels van nationale en internationale modemerken stijlvolle collecties met hoge kortingen aan.

Niet alleen je garderobe is weer aangevuld na een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet; je kunt jezelf ook tegoed doen aan sieraden, chocola en zelfs innovatieve keukenwaar. Even tot rust komen? Relax en strijk neer in één van de hippe cafés of uitnodigende restaurants.

Goede bereikbaarheid

Batavia Stad Fashion Outlet is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf NS Station Lelystad Centrum rijden buslijn 3 en 13 om het half uur naar het shoppingcentrum. Tijdens de drukke tijden rijden de bussen zelfs om het kwartier!

Ruime openingstijden

In de zomermaanden is Batavia Stad Fashion Outlet dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur, buiten de zomermaanden is de standaard openingstijd 10:00 tot 18:00 uur en in het weekend tot 20:00 uur.

Kijk voor meer informatie over de winkels, aanbiedingen, inspiratie, actuele openingstijden en nog veel meer op de website van Batavia Stad.