Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Verhuur

Sixt Amsterdam Centraal

Bij Sixt Amsterdam Centraal huur je personenauto's, bestelwagens en vrachtwagens en vakantieauto's. Sixt is een internationaal bedrijf met 3.500 vestigingen in meer dan 85 landen.

Sixt biedt ook verschillende aanvullende online diensten - allen ondersteund door een hoogstaande service.

Sixt Personenauto’s

Met een aanbod variërend van stoere terreinwagens tot trendy cabrio’s en van compacte stadswagens tot royale stations, biedt Sixt altijd vervoer op maat. Alle voertuigen worden verhuurd vanaf één dag tot meerdere maanden. In 85 landen wereldwijd.

Sixt bestel- en vrachtwagens

Van kleine verhuizing tot grote logistieke operatie, Sixt verhuurt bestelwagens en vrachtwagens op maat. Van een Ford Transit met 3 m³ laadruimte tot een vrachtwagen (MAN) met een laadruimte van 42 m³ die geschikt is voor internationaal gebruik en voorzien is van een slaapcabine.

Sixt holiday cars

Sixt biedt haar mobiliteitsdiensten op meer dan 3.500 locaties over de hele wereld aan. Een van haar meest aantrekkelijke internationale producten is Sixt holiday cars. Je huurt een vakantieauto via Sixt in het gewenste vakantieland, rekent voor vertrek af en je ontvangt een prepaid boekingsvoucher zodat je zorgeloos op vakantie kunt gaan. Vakantieauto’s worden normaliter aangeboden in de vorm van gunstig geprijsde all-inclusive voordeelpakketten inclusief extra’s zoals verzekeringen, kosten voor extra bestuurders, alle kilometers vrij en een extra tank brandstof. Bovendien wordt het eigen risico door de standaard Sixt zorgeloos garantie gereduceerd tot 0 euro. Voor meer informatie over het aanbod en de service van Sixt kun je terecht op Sixt rent a car