Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Verhuur

Sixt Amsterdam West

Autohuur bij Sixt rent a car betekent rijden in de nieuwste automodellen, met uitstekende service tegen een concurrerende prijs. Sixt is de autoverhuurder bij uitstek, of het nu gaat om verhuur voor 1 dag, of een 5 jarig leasecontract. Sixt heeft ruim 4.000 vestigingen in 105 landen wereldwijd.

Eenvoudig online reserveren

Waar je ook ter wereld bent, bij Sixt kun je personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens en vakantieauto's huren. Boeken kan eenvoudig online of mobiel via de smartphone. De zakelijke klanten biedt Sixt rent a car toegang tot een eigen - op maat gemaakt om te voldoen aan de wensen en eisen - online boekingsomgeving.

Sixt Personenauto’s

Met een aanbod variërend van stoere terreinwagens tot trendy cabrio’s en van compacte stadswagens tot royale stations, biedt Sixt altijd vervoer op maat. Cruise je graag over de Amsterdamse grachten in een pastelgekleurde Fiat 500 of liever over de Scheveningse boulevard in een rode cabrio? Of misschien rijd je liever in een witte Porche over de Duitse Autobahn, of gezellig met het gezin in een MPV naar Frankrijk? Huur je auto bij Sixt, er is volop keus!

Sixt bestel- en vrachtwagens

Van kleine verhuizing tot grote logistieke operaties, Sixt verhuurt bestelwagens en vrachtwagens op maat. Van een Ford Transit met 3m³ laadruimte tot een vrachtwagen (MAN) met een laadruimte van 42m³ die geschikt is voor internationaal gebruik en voorzien is van een slaapcabine.

Carsharing en Leasing

Sinds kort biedt Sixt samen met BMW het carsharing product DriveNow aan. Nu kun je al van dit Greenchoice-achtige product gebruik maken in Duitsland en San Francisco (VS). Reserveren is mogelijk via je IPhone of Android. Naast autoverhuur voor korte termijn of lange termijn biedt Sixt ook Lease diensten aan. Voor meer informatie over het aanbod en de service van Sixt kun je terecht op de website of telefonisch contact opnemen.