Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

City Sightseeing Amsterdam - Hop On Hop Off bus 24 hrs

Negen stops rond het stadscentrum, een gratis bezoek aan Gassan Diamonds en de meest ontspannen manier om Amsterdam te ontdekken. Cultuur snuiven, shoppen en 24 uur op- en afstappen wanneer je wilt. Laat je vervoeren met de Hop On Hop Off Bus van City Sightseeing Amsterdam.

City Sightseeing Amsterdam - Hop On Hop Off bus 24 hrs

Amsterdam is een compacte wereldstad, met veel attracties die veelal op loopafstand van elkaar liggen. Ben je op zoek naar een afwijkende ervaring, reis voor je volgende avontuur naar een ander deel van de stad. Met onze Hop-on Hop-off bus tour Amsterdam baan je je gemakkelijk en snel een weg door de stad en geniet je onderweg van de vele bezienswaardigheden die zo kenmerkend zijn voor de stad.

De City Sightseeing Amsterdam bus heeft 9 haltes rond het centrum van de stad, in de buurt van de beste attracties. Met behulp van de audiogids, (16-talig) luister je onderweg om meer te weten te komen over de stad en haar bezienswaardigheden. Het ticket geeft je mogelijkheid om zo vaak als jij wilt in- en uit de iconische rode bussen stappen.

Je kunt de tour helemaal zelf vormgeven en op- en afstappen waar en wanneer je wilt!

Kijk op de website van City Sightseeing Amsterdam voor actuele informatie m.b.t. de duur en vertrektijden van de tour.