Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Parkeren

MOBIHUBS Park & Bike

Met de Park & Bike MOBIHUB locaties in Amsterdam biedt MOBIAN P+R mogelijkheden rondom het stadscentrum. Je parkeert gratis de auto op één van de MOBIHUBS, wanneer je er direct een fiets bij reserveert! Of je nu een dagje gaat winkelen, een museum bezoekt of meer van de stad wilt zien, op de fiets kom je overal waar je naartoe wilt én voorkom je hoge parkeerkosten in het centrum.

Park & Bike 

Je parkeert de auto aan de rand van de stad en stapt eenvoudig over op de fiets. Rondom de stad zijn er verschillende MOBIHUB locaties, waardoor er altijd wel één is die voor jou makkelijk te bereiken is. Door je auto buiten het stadscentrum te parkeren, hoef je niet het drukke centrum in met de auto en ben je geen tijd kwijt aan het zoeken naar een parkeerplek. Je reserveert gemakkelijk vooraf een parkeerplek en fiets, zodat je precies weet waar je heen moet. 

Daarnaast bespaar je ook nog eens veel parkeerkosten en heb je gedurende jouw reservering de fiets tot je beschikking. De fiets is én blijft toch de leukste manier om de stad Amsterdam te ontdekken. 

Hoe werkt het?

Je maakt via de website gemakkelijk een reservering voor de gewenste MOBIHUB locatie. Selecteer hoeveel fietsen je erbij wilt reserveren, vul je gegevens in en betaal. Je ontvangt daarna direct een SMS en mail met uitleg. 

Om de slagbomen van het parkeerterrein te openen en het slot van de fietsen, heb je de MOBIAN app nodig op je telefoon. Zodra je deze hebt en een account hebt aangemaakt, zie je jouw reserveringen staan. 

Door op je MOBIHUB reservering te klikken, kun je de slagboom met één druk op de knop openen. De MOBIBIKE reservering(en) in de app geven je toegang tot het slot van de fiets. Hiermee kun je het slot van de geselecteerde fiets openen en weer op slot zetten, wanneer en zo vaak als nodig is.  

Alles in één app, dus geen gedoe met pasjes of sleutels en je regelt het allemaal zelf! 

Waar vind je een MOBIHUB?

MobiHub Rembrandtpark Staalmeesterslaan 410, 1057 PH Amsterdam https://bit.ly/3ycX4oj

MobiHub Arena Hettenheuvelweg 50, 1101 BN Amsterdam https://bit.ly/3falgjh

MobiHub Oostpoort Polderweg 92, 1093 KP Amsterdam https://bit.ly/3zGlUO0

MobiHub Overamstel Paul van Vlissingenstraat 24, 1096 BK Amsterdam https://bit.ly/3x4dcaN

MobiHub IJsbaanpad IJsbaanpad 43, 1076 CV Amsterdam https://bit.ly/2WiI22v

MobiHub Sloten John M. Keynesplein 2, 1066 EP Amsterdam https://bit.ly/3BSSPky

MobiHub Zuidas Laan van Kronenburg 14, Amstelveen https://bit.ly/371JJUi

MobiHub Sloterdijk Zekeringstraat 17, 1014 BM Amsterdam https://bit.ly/3A8nkSk