Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Verhuur

Blue Boat Company

Blue Boat Company heet je graag welkom op een van haar luxe rondvaartboten voor een unieke rondvaart ervaring op de Amsterdamse grachten.

Hoe maak je een rondvaart met Blue Boat Company met je City Card

Om met je City Card een rondvaart met deze rederij te maken, hoef je geen tijdslot te reserveren. Bezoek het kassahuis aan de overkant van het Hard Rock Cafe (Stadhouderskade 501) om ter plekke je tijdslot te reserveren. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je cruise.

Rondvaarten in Amsterdam

Blue Boat Company streeft ernaar een unieke, hoogwaardige ervaring te creëren op al hun regelmatig geplande rondvaarten, City Canal Cruise, Evening Cruise en Blue Sky Boat

Alle boten van het bedrijf zijn uitgerust met een gratis persoonlijk audiosysteem waarmee jij in 19 talen naar het audio verhaal kunt luisteren. 

Cruise-oplossingen op maat voor groepen

Blue Boat Company biedt ook unieke concepten voor groepen. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ, lunch of diner cruise! 

Welke rondvaart je ook kiest, de prachtige grachten van Amsterdam spelen altijd de hoofdrol. Blue Boat Company hoopt je aan boord te mogen verwelkomen om jou kennis te laten maken met de wonderen van Amsterdam. Meer weten? Ga naar de website voor alle informatie.