Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Rondvaarten

Open Boat Tours - Stromma

Geniet van Amsterdam op een elektrische sloep. Tijdens de Open Boat Tour vaar je door de smalste grachten. Het is een persoonlijke en milieuvriendelijke manier om al varend de stad te verkennen.

Beleef Amsterdam vanuit een elektrische sloep

Als het zonnetje schijnt en er geen wolkje in de lucht te bekennen is, dan is varen in een sloep de perfecte manier om de Amsterdamse grachten te ontdekken. Met de Open Boat Tour vaar je in een comfortabele 12- of 35-persoons elektrische sloep die op de grachten vaart. Je komt op plekken waar een reguliere rondvaartboot niet kan komen.

Terwijl je geniet van de sfeer op het water trakteert de schipper je bij elke bezienswaardigheid op een karakteristiek Amsterdams verhaal. De Amsterdamse grachtengordel behoort officieel tot het Werelderfgoed van UNESCO, dus er is genoeg te vertellen. Het is tevens de ideale manier om verschillende fotospots te vinden in Amsterdam.

Deze boottocht wordt door velen gekenmerkt als de beste rondvaart in Amsterdam. Kijk snel naar de actuele beschikbaarheid van de Open Boat Tours Amsterdam. De rondvaarten vertekken vanaf het Damrak, Leidseplein of Rijksmuseum.

Boek een tijdslot met je City Card

Om deze locatie te bezoeken met je City Card, dien je vooraf een tijdslot te reserveren. Boek een tijdslot via deze link en ontvang 25% korting. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek.