Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Het 4-sterren hotel Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark bevindt zich direct aan het Rembrandtpark en de ringweg A10. Het indrukwekkende gebouw is gelegen op 15 minuten afstand van het oude centrum van Amsterdam en heeft een perfecte verbinding naar zowel het centrum als luchthaven Schiphol.

Prachtig uitzicht over de stad

Het Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark telt 446 Standaard, Deluxe en Executive kamers, 8 vergaderzalen en 300 overdekte parkeerplaatsen. Met restaurant Floor17 en haar Rooftop Terrace op 85 meter hoogte een absolute hotspot in Amsterdam. Het hotel en Floor17 organiseren regelmatig evenementen op het dakterras, zoals de spectaculaire Air-bubble, de Rooftop Movie Nights en Rooftop Sjoelen XL. 

Shuttle Service

Vanaf de vluchthaven is er een shuttle service beschikbaar naar het hotel. Je kunt de shuttle reserveren via de receptie. De kosten hiervan zijn €7,50 per persoon. Na het verblijf eenvoudig terug naar de luchthaven? Ook hiervoor kun je de shuttle boeken voor €7,50 per persoon en dan brengen wij jou graag naar Schiphol. In de shuttle bus heb je gratis en supersnelle wifi! De shuttle bus kun je vinden bij de aankomsthal (Platform A9).

Floor17 – A Taste with a View

Floor17 is ongecompliceerd zonder simpel te zijn. Wij steken veel tijd en energie in het vinden van de beste ingrediënten. Ingrediënten die de liefde voor het product en de omgeving laten zien. Kom langs, geniet en ervaar goed eten met een verhaal onder het genot van een verslavend uitzicht over Amsterdam. Bij een lunch of diner in Floor17 parkeert u 3 uur gratis in de parkeergarage onder het hotel.

Meetings op 85 meter hoogte

Vergaderen met het beste uitzicht over Amsterdam. Het hotel heeft 5 moderne meeting zalen op de 18de verdieping. Inspirerende brainstormsessies, effectief vergaderen of een ontspannen training, wij denken graag mee om de meeting compleet te maken. Vergadering of evenement combineren met een break? Ga voor een culinaire lunch of diner bij Floor17. Wil je meer weten ga naar de website voor informatie over meetings.