Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

GAPP

Amsterdam is een dakterras rijker op de 8e etage van Hotel Casa Amsterdam. Dit keer geen plek voor chique dames en heren, maar een plek waar je gewoon op je blote voeten naar de bar kunt lopen en het lijkt alsof je in je eigen tuin zit.

Stadstuin voor de Amsterdammer

Het verhaal van Hotel Casa begint in 1957, met vier vrienden en één droom: het creëren van betaalbare huisvesting voor studenten in Amsterdam. Een van die vier heeft een extra bijzondere plek in ons hart; Gabbe Scheltema. Grondlegger van Casa, rasechte Amsterdammer, onze gap en tot het laatste moment bij Casa betrokken geweest.

Nu, 64 jaar later, laat het hotel hem voortleven op deze groene daktuin, hoog boven de stad.

Meer dan 30 lokale speciaalbieren

Tijdens de zomermaanden is het genieten op het dakterras: thuiskomen in je eigen tuin. Waar je ’s ochtends wakker wordt tussen vogels, je je volledig afzondert van de stad of geniet van een zwoele zomeravond met puur en natuurlijk eten. Een magische plek waar je steeds naar terug wil! Bij biergarten GAPP geniet je van meer dan 30 lokale speciaalbieren terwijl het uitzicht over Amsterdam aan je voeten ligt. Waar wacht je nog op...?

GAPP is bij het zien van de eerste zonnestralen vanaf april en gedurende de zomermaanden iedere dag geopend van 10.00 tot 23.00 uur zolang het niet regent! Wil je er zeker van zijn dat je niet voor een dichte deur komt te staan, houd de Facebook pagina in de gaten voor actuele openingstijden.

Toegankelijkheid

Bekijk hoe Hotel Casa een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt

Meer informatie