Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Parkeren

Interparking IJ-oever Centrum

“Bij parkeergarage IJ-oever Centrum parkeer je voordelig in het centrum van Amsterdam. Reserveer vooraf online je parkeerplek en bespaar tot wel 50% op je parkeerkosten. Zo parkeer je al een hele dag voor slechts € 10,- met Day Trip Parking.

Op loopafstand van het centrum  

De parkeergarage ligt op enkele minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station. Vlak naast de parkeergarage tref je het Muziekgebouw aan ’t IJ en het Bimhuis. Ook is IJ-oever Centrum de ideale P+R locatie, want vanuit de parkeergarage stap je direct over op de tram welke je verder Amsterdam in brengt. 

Parkeren bij Interparking IJ-oever Centrum veilig en comfortabel. De garage is 24 uur per dag geopend en heeft in totaal 383 parkeerplaatsen, waarvan 16 met elektrische oplaadpunten. Reserveer eenvoudig online je parkeerplek voor € 10,- per dag met Day Trip Parking. Blijf je langer dan één dag? Reserveer dan Flex Parking vanaf € 15,- per 24 uur (inclusief onbeperkt in- en uitrijden).”

De parkeergarage ligt naast het Muziekgebouw aan ’t IJ en het Bimhuis. Ook is IJ-oever Centrum de ideale P+R locatie. Vanuit deze plek kun je lopend de stad verkennen, maar er stopt ook een tram voor de deur die je gelijk naar het centrum brengt. 

Wil je meer weten ga naar de website voor alle informatie of reserveer gelijk je parkeerplek.