Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard

Dit moderne hotel is ideaal gelegen in het centrum van Amsterdam Zuidoost, een van de meest dynamische uitgaanscentra van Amsterdam. Op loopafstand bevinden zich Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall, Ziggo Dome en een van de grootste IMAX-bioscopen in Nederland. Ook vind je hier vele restaurants en bars, naast een keur aan winkels.

Faciliteiten

Alle hotelkamers beschikken over eigentijdse voorzieningen, waaronder een comfortabel bed, een 32-inch televisie, Wi-Fi, een ruime werkplek en koffie- en theefaciliteiten. Je kunt gebruikmaken van de fitnessruimte, die is voorzien van de allernieuwste apparatuur.  Natuurlijk is er ook voor gezorgd dat je je dag goed kunt beginnen: Het hotel biedt ‘s ochtends een gratis ontbijtbuffet met koude én warme items.

Openbaar vervoer

Met het treinstation direct tegenover het hotel is alles waar je naartoe wilt ‘om de hoek’. Binnen 15 minuten ben je in het levendige stadscentrum van Amsterdam, luchthaven Amsterdam Schiphol bereik je in slechts 10 minuten en dat geldt ook voor het RAI Congrescentrum.