Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Jaz in the City

Het Jaz in the City Amsterdam met 164 In-Tune Rooms, 83 Bassline Rooms en met 11 rockstarwaardige Suites, ligt absoluut op de eerste rang: direct tegenover de Johan Cruijff ArenA, pal tegenover de Ziggo Dome, op loopafstand van de AFAS Live. Dit hotel is onderdeel van de Deutsche Hospitality groep.

Een dynamisch hotel voor muziekliefhebbers

Jaz in the City Amsterdam is de perfecte locatie voor een drankje na een show, maar ook zonder uitstapje naar een van de buren is Jaz in the City een bezoek waard. Het Jaz in the City verandert elke dag zelf in een stage voor opkomende local acts in Music, Food & Arts. 

Of het nu aftershow of afterhours is: in de Rhythms Bar&Kitchen met zijn loungesfeer klinken coole beats en staan sleeke drinks klaar. De kaart met speciaalbieren en de sublieme foodpairing geven de opkomende culinaire scene van Amsterdam weer. Tot nu nog een goed bewaard geheim, maar dat gaat gegarandeerd niet lang meer duren!

Blijf zo mooi als je al bent en train in de spa- en fitnessruimte met de allernieuwste apparatuur en excellent entertainment. Of laat je eens helemaal gaan: het draait allemaal om relaxercise!

Meetings

Als je toch moet werken, kun je kiezen uit drie meeting areas of in de exclusieve boardroom, waar je je creativiteit de vrije hand kan geven. Of waar je een zakenpartner van jouw ideeën overtuigt. Het belangrijkste is, dat de job gedaan wordt en jij de meeting met een glimlach verlaat. Totaal zorgeloos, want daarvoor zorgt de uitgebreide service.