Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Rondvaarten

Starboard Boats Amsterdam Boat Rental

Starboard Boats is een jonge rederij die luxe boottochten aanbied. De combinatie van de Amsterdamse grachten en het streven naar perfectie, zorgt voor een onvergetelijke ervaring op het water van de stad. Naast rondvaarten is het ook mogelijk om een sloep te huren voor een zakelijke vaart of voor een privé evenement.

Amsterdam boottocht

Amsterdam staat bekend om zijn mooie grachten, prachtige straatbeeld en vrije levensstijl. Combineer nu deze aspecten tijdens deze Amsterdam boottocht. Een bezoek aan de hoofdstad is niet compleet zonder een tocht over de grachten. Laat deze privé boottocht het hoogtepunt van jouw bezoek worden.

Vaar met maximaal 40 personen op onze luxe elektrische sloep. Starboard Boats neemt jullie mee naar de mooiste plekken op het Amsterdamse water. Van de historische grachten tot het rustige en groene Amsterdam oost, alles is mogelijk.

De boot is voorzien van een toilet, (verwarmde) kussens en WIFI. Als de zon schijnt kun je zonnen op het open achterdek, en indien het regent zit de groep comfortabel en overdekt. De tochten zijn inclusief een breed aanbod van drankjes en op aanvraag is er ook lunch of diner aan boord mogelijk. Denk aan luxe mediterrane schalen, sushi of zelfs een BBQ aan boord.

De schipper en host zullen ervoor zorgen dat jullie lekker achterover kunnen leunen en genieten van de tocht.

Wil je meer weten neem vrijblijvend contact op.