Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

House of Bols Cocktail & Genever Experience

House of Bols is een unieke interactieve Cocktail & Genever Experience. Tijdens de interactieve (audio) tour ontdek je door te voelen, proeven en te ruiken welke geheimen er schuilen achter de perfecte cocktail.

House of Bols

Ontdek ook hoe Jenever de wereld veroverde tijdens de Gouden Eeuw en sluit de tour af met een overheerlijke cocktail. House of Bols bevindt zich aan het Museumplein in Amsterdam (recht tegenover het van Gogh Museum).

Boek een tijdslot met je City Card

Het is niet nodig om een tijdslot te reserveren om deze locatie met jouw City Card te bezoeken. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek

Ontdek de smaak van Amsterdam

House of Bols neemt je mee op een multi-sensorische reis door de wereld van de cocktails. De 'Art of Flavour', 'Hall of Taste', 'Extraction Room' en 'Genever Room' prikkelen alle zintuigen. Hier ontdek je de geheimen van alle 42 Bols likeuren en Bols jenevers.

De tour eindigt in de Mirror Bar, waar de bartenders de lekkerste Bols-cocktails mixen, op basis van jouw voorkeur. Wanneer je de kunst van het flair bartending wil proberen (denk aan Tom Cruise in 'Cocktail') kun je terecht in de Flair Booth. Achter de enorme 'Do It Yourself bar' maak je je eigen cocktail, begeleid door één van de bartenders.

Maak je eigen cocktail

Er is een gratis interactieve audio-guide beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Duits en Spaans.

In het toegangsbewijs is één cocktail inbegrepen.