Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

THIS IS HOLLAND - The Ultimate 5D Flight Experience

Welkom aan boord van misschien wel de gaafste vlucht van je leven! In de 5D Flight Experience beleef je een onvergetelijke vliegervaring. Het lijkt net alsof je écht vliegt. Ga er maar voor zitten....En houd je goed vast!

Hoe je THIS IS HOLLAND kunt bezoeken met je City Card

Een bezoek aan THIS IS HOLLAND is volledig gratis op vertoon van de City Card! Om deze attractie te bezoeken met je City Card, dien je vooraf een tijdslot te reserveren. Selecteer hiervoor het 'pre-book ticket' op de THIS IS HOLLAND website en reserveer je plekken. Op vertoon van het pre-book ticket in combinatie met je City Card krijg je toegang tot de attractie op de gewenste datum en tijd. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek. 

Openingstijden

Voor actuele openingstijden bezoek onze website.

5D Flight Experience

THIS IS HOLLAND gebruikt de nieuwste technologie om je het gevoel te geven dat je vliegt. Hangend in een reusachtig bolvormig scherm, laten adembenemende filmbeelden je Nederland op een spectaculaire manier vanuit de lucht zien en beleven. 

Nederland in Vogelvlucht

Eerst ontdek je in vogelvlucht hoe Nederland tot stand is gekomen. Hoe een volk zich door al dat water nooit heeft laten afschrikken. Met terpen, dijken, polders en windmolens wisten ze land te winnen van de zee en schiepen zij dit bijzondere land onder zeeniveau. Het hoogtepunt is The 5D Flight Experience. Door het gebruik van de nieuwste technologie, krijg je het gevoel dat je vliegt.

Wat kun je verwachten

Je maakt een reis langs vele unieke plekken en vliegt van de ene verbazing in de andere! De maar liefst 9-minuten durende 5D Flight Experience is de langste én spectaculairste van Europa en neemt je mee op avontuur over 22 authentieke locaties van Nederland.  

Waanzinnige special effects zoals wind, nevel en geur - prikkelen al je zintuigen en hierdoor lijkt het alsof je écht door de wolken vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.  

Ben jij klaar voor een avontuur om nooit te vergeten? Bezoek onze website voor verdere informatie.

Wanneer mag ik niet deelnemen aan de Flight Experience?

Het is wegens veiligheidsredenen niet toegestaan om deel te nemen aan de Flight Experience als je:

  • Zwanger bent
  • Jonger dan 4 jaar en/of kleiner dan 100 centimeter bent
  • Een geschiedenis aan hart en/of bloedsomloop klachten of hypertensie hebt (pace-makers; hart - en vaatziekten)
  • Herstellende bent van een operatie aan de rug of nek
  • Epilepsie hebt

Toegankelijkheid

Bekijk hoe THIS IS HOLLAND een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt

Meer informatie