Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Cafés en bars

Brouwerij Troost (De Pijp)

Biertje? Stap eens binnen bij Brouwerij Troost. In dit voormalige klooster in de Amsterdamse Pijp brouwen ze al hun bier zelf. Neem de biertjes mee naar huis, of drink het ter plekke op onder het genot van een stevige hap. Naast de brouwerij in De Pijp heeft Troost een tweede vestiging op het terrein van de Westergas.

Lekkere happen en pubquiz

Bij bier moet goed gegeten worden en dat kan ook bij Brouwerij Troost. De keuken van Brouwerij Troost De Pijp is open tot 22:30 uur om de lekkerste hamburgers, salades, bitterballen, spareribs, nacho’s, cheesecakes en nog heel veel meer voor je te maken.

Elke maandag- en dinsdagavond kun je bij Troost de Pijp terecht voor de Brouwerij Troost Pubquiz! In teams van twee tot maximaal vijf personen beantwoord je vragen die verdeeld zijn over meerdere rondes. Zo is er altijd een muziek- en een plaatjesronde, en een speciale themaronde. Het thema daarvan wordt ruim van tevoren gecommuniceerd via onze socials, dus bereid je goed voor! Voor de rest kun je eindelijk eens al die nutteloze informatie in je brein inzetten voor een hoger doel. Deelnemen aan de pubquiz kost je €1,- per persoon en de winnaars verdienen een verscheurde drankrekening. Maar ook aan de verliezers is gedacht, want voor hen is er natuurlijk een Troostprijs en de schatvraag waarmee je met meer geluk dan wijsheid kans maakt op een portie bitterballen.