Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Amsterdam Self-Guided Food Tour: De Pijp Neigbourhood

Wil je de beste traditionele lokale smaken in je eigen hoofdstad ontdekken? Dan is de Amsterdam DIY Foodie Tour wat voor jou! Dit is dé foodie-gids, die je naar de beste lokale familiebedrijven van Amsterdam leidt, die achter de heerlijkste traditionele Nederlandse en Surinaamse smaken van onze stad zitten. Bezoek 6 lokale bedrijven in de bruisende wijk "De Pijp" en de populaire Albert Cuypmarkt. Van authentieke Goudse stroopwafels van een 45 jaar oude zaak, overheerlijke Surinaamse hapjes tot verse poffertjes, bij elke hap hoort een mooi verhaal.

Download jouw gratis Amsterdam DIY Foodie Tour

Om dit fantastisch culinaire avontuur aan te gaan, moet je van tevoren een tijdslot reserveren. Je kan de DIY Foodie Tour op elke maandag, donderdag, vrijdag en met zaterdag tussen 11.15 en 15.00 uur doen. Reserveer je tijdslot via deze link. Vul je City Card-nummer en alle relevante informatie in en ontvang vervolgens een boekingsbevestiging per e-mail met de downloadbare link voor deze PDF-gids. Omdat je voor deze DIY Foodie Tour hebt gekozen, ontvang je ook een gratis 24-uur reisgids van Amsterdam. 

Hoe gebruik je deze PDF-gids

Lees de FAQ voordat je aan je culinaire avontuur begint. Om je kortingen te ontvangen en de DIY-tour te activeren, moet je je City Card op de eerste locatie laten scannen. De instructies staan in Amsterdam DIY Foodie Tour en in je boekingsbevestigingsmail. Let op: Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van gebruik.

LET OP: Deze DIY culinaire tour is momenteel alleen in het Engels beschikbaar.