Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Winkels

Cave Rokin-Wine & Liquor Shop

Ontdek Cave Rokin, de gerenommeerde wijnkelder van Amsterdam sinds 1987. Ontdek onze exclusieve selectie wijnen en gedistilleerde dranken, hand geselecteerd uit de hele wereld. Krijg deskundig advies over wijn- en spijscombinaties voor een geslaagde dinerervaring. Wijnhandel met meer dan 1000 verschillende (oude) wijnen, gedistilleerde dranken en een kleiner aantal soorten bier en frisdrank.

Wijnen uit la douce France en la bella Italia

We richtten ons voornamelijk op wijn uit Frankrijk en Italië, maar ontwikkelden ons steeds meer tot een wijnspeciaalzaak van wijnen uit de hele wereld en ook steeds meer tot een speciaalzaak voor sterke dranken.

Inmiddels, na dertig jaar, is Cave Rokin een begrip geworden. Onze aandacht gaat uit naar persoonlijk advies en het vinden van bijzondere wijnen en andere dranken. Ook verkopen we wijnen om te drinken of adviseren we om bepaalde wijnen te bewaren.

We volgen verschillende jaargangen en ontwikkelingen in de wijnwereld op de voet. Niet uit tijdschriften of door te volgen wat anderen zeggen, maar door te proeven en kritisch te blijven. Meer weten bezoek de website voor alle informatie.