Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Image alt

Workshop Bestemmingsbranding

Leer meer over hoe een bestemming gepositioneerd kan worden als een “levend organisme” middels relevante theorieën, strategie en casestudies. Deze interactieve workshops geven een eerste introductie over geïntegreerde bestemmingsmarketing, waar bij eventuele vervolgworkshops weer dieper op in gegaan kan worden. Onze experts zullen u voorzien van diverse tools en praktische maatregelen om ze onmiddellijk te implementeren.

Bestemmingsbranding - Deel 1 (1 dag)

Deze eendaagse workshop biedt een brede introductie over bestemmingsbranding, om dientengevolge deze inzichten met uw organisatie te delen. Leer hoe een omgeving onderscheidend te maken, en hoe meetbare doelen en belangrijke doelgroepen op te zetten. In andere woorden: hoe kom je van aanbodgerichte promotie tot vraag-gedreven branding en marketing?

Bestemmingsbranding - Deel 2 (1 dag)

Deze workshop is gericht op het toepassen van branding- en promotieconcepten op de gestelde doelen binnen uw organisatie. We zullen gevarieerde lokale en internationale succesverhalen bespreken en geven u werkende voorbeelden van bestemmingsbranding die zullen resoneren met uw markt, en uw medewerkers zullen inspireren.