Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Paulaner Biergarten (formerly Noorderlicht) terrace
Afbeelding van Paulaner Biergarten

Bewoners

Ons doel voor de bewoners van de stad is dat zij hun stad en regio verkennen met speciale aandacht voor het diverse culturele aanbod. We bouwen aan het imago van Amsterdammers over hun stad en vergroten het bereik en de interactie tussen een diverse groep bewoners. Op deze manier willen we de trots op de stad en een wederzijds gevoel van eenheid en identiteit bevorderen.

Onze merken

Onder de herkenbare vlag van het merk '/uit in Amsterdam' en het motto I amsterdam leiden wij Amsterdammers door het diverse en kleurrijke aanbod in de verschillende buurten. Buurten vol culturele activiteiten, kleine en grote podia, musea, theaters, parken, restaurants en cafés, natuur- en sportplekken, muziek, mode en festivals. Daarbij zoomen we in op de minder bekende plekjes in bekende buurten en op de vele pareltjes in de minder bekende buurten.

Terrace of Cafe 't Smalle
Afbeelding van Ines Maudire

Onze communicatiekanalen

Via onze verschillende communicatiekanalen tonen we de vele gezichten aan Amsterdammers. In de Nederlandstalige Uitkrant. Via iamsterdam.com/uit, onze social mediakanalen @uitinams en de Uitmail. Zichtbaar in straten en buurten met onze /uit campagne, DE OPENING (voorheen de Uitmarkt) en andere evenementen zoals het evenement 24H, voor bewoners. Maar ook in de I amsterdam Store op Amsterdam CS.  

We investeren in data en nieuwe technologieën om zo met het juiste verhaal, via het juiste communicatiekanaal, op het juiste moment, de juiste persoon en een bredere groep bewoners te bereiken. Door de inzet van technologie zoals ‘artificial intelligence’, kunnen we gebruikers nog slimmer gidsen, het aanbod personaliseren en het keuzeproces vereenvoudigen.