Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Instawalk Oostelijke Eilanden september 2023 group picture in front of the Phytonbridge
Afbeelding van Dennis Heeringa @dutchie

Internationale pers & media

Bij amsterdam&partners zijn we buitengewoon trots op de stad en haar regio. We helpen dan ook met plezier journalisten en content creators bij het inplannen van persbezoeken, het selecteren van de juiste rechtenvrije foto’s en video’s uit de beeldbank, evenementen, of het verzamelen van data, statistieken en andere interessante inzichten over de Nederlandse hoofdstad.

Op zoek naar beelden?

Wij beschikken over een grote hoeveelheid beelden van Amsterdam en de metropool die rechtenvrij te gebruiken zijn in redactionele uitingen. Daarnaast beschikken wij ook over videomateriaal.

Vraag een persbezoek aan

Vul onderstaand formulier in om ons te laten weten hoe we je kunnen helpen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je de algemene voorwaarden aan het einde van het aanvraagformulier te lezen en te accepteren.

Sluit je aan bij ons netwerk

We hebben ook een Media & Content Creator Network Page om andere journalisten, ontwerpers en mediavertegenwoordigers te ontmoeten en om berichten te plaatsen over aankomende reizen en mogelijke samenwerkingen. Doe met ons mee!

Wat voorbeelden van onze samenwerkingen

Amsterdam Area press trips

Video thumbnail

Filmen in Amsterdam

Als je professionele foto's of filmopnames wilt maken in de gemeente Amsterdam, moet je dit altijd van tevoren melden bij de gemeente Amsterdam. Soms heb je een vergunning of toestemming nodig als je bijvoorbeeld een weg wilt blokkeren. Voor vragen en informatie over filmen in Amsterdam kun je het beste direct contact opnemen met het persbureau van de gemeente via press@amsterdam.nl.

Persnieuwsbrief

Wil je het hele jaar door actuele persinformatie over Amsterdam ontvangen? Schrijf je dan in voor onze periodieke persnieuwsbrief. De persnieuwsbrief bevat nieuws over evenementen, hoogtepunten en redactionele ideeën, speciaal samengesteld voor journalisten, bloggers en andere media. Bekijk de laatste editie hier.

Contact

Neem contact op met ons persteam, Pema (links) en Manon (rechts).