Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Instawalk Oostelijke Eilanden september 2023 group picture in front of the Phytonbridge
Afbeelding van Dennis Heeringa @dutchie

Pers en media

amsterdam&partners voorziet journalisten van informatie over de stad en de Metropool Amsterdam, zoals het laatste nieuws over de regio, rechtenvrij beeldmateriaal en statistieken over toerisme en handel in de Nederlandse hoofdstad.

Pers- en nieuwsberichten

Onze actuele nieuwsartikelen houden u op de hoogte van alles wat er zich afspeelt in de Metropool Amsterdam. Van campagnes en onderzoeken tot aan mooie samenwerkingsverbanden. Bekijk alle pers- en nieuwsberichten.

Persbezoek

Als experts van de regio Amsterdam, assisteert het team van amsterdam&partners met alle plezier journalisten en media om hun persbezoeken te plannen. Vraag een persbezoek aan.

Press Office gemeente Amsterdam

Voor vragen en informatie over de stad Amsterdam, kunt u contact opnemen met de persafdeling via press@amsterdam.nl of bestuursvoorlichting@amsterdam.nl.

Filmen in Amsterdam

Wilt u professionele foto's of filmopnames maken in de gemeente Amsterdam, dan moet u dit altijd vooraf melden. Soms heeft u een vergunning nodig, of toestemming als u bijvoorbeeld een weg wilt afzetten. Kijk op de website van de gemeente Amsterdam voor meer informatie.

Beeldbank

amsterdam&partners biedt een grote diversiteit aan beeldmateriaal van de verschillende buurten, attracties, activiteiten en de regio rondom Amsterdam. Bekijk onze fotocollectie.

Persnieuwsbrief

De persnieuwsbrief bevat nieuws over evenementen, hoogtepunten en redactionele ideeën, speciaal samengesteld voor journalisten, bloggers en andere media. Bekijk de laatste persnieuwsbrief terug, of meld je aan om hem te ontvangen in je mailbox.