Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam

Adverteren bij ons

Bij amsterdam&partners kunt u op verschillende manieren in contact komen met een (inter)nationaal miljoenenpubliek. Onze mediakanalen, samen met ons merk I amsterdam, bieden uitgebreide mogelijkheden voor geïntegreerde, gerichte communicatie. Uw verhaal vertellen via de I amsterdam-kanalen? Onze accountmanagers helpen u graag met een passend voorstel.

Mediabrochure en contact

Alvast oriënteren? Bekijk de mediabrochure 2024 (PDF) en de tarieven 2024 (PDF) voor een volledig overzicht van onze mogelijkheden en bijbehorende specificaties. Of neem direct contact met ons op via  partner@iamsterdam.com of 020 - 702 6100.

Onze pakketten

We bieden diverse pakketten aan om uw product of dienst onder de aandacht te brengen bij de bewoners of bezoekers van Amsterdam, via onze magazines, wekelijkse nieuwsbrief, websites en de social mediakanalen. Wilt u bewoners én bezoekers bereiken? Dat kan met onze combinatiepakketten.

Via onze kanalen

We bieden ook de mogelijkheid om los te adverteren via onze online- en offline kanalen, zoals op iamsterdam.com met een bereik van 1.5 miljoen bezoekers per maand, in onze wekelijkse nieuwsbrief de Uitmail met een bereik van ruim 42.000 abonnees of via onze magazines Uitkrant en I amsterdam City Guide.

In Amsterdam en de regio

Boek één van de vele out of home-opties; van Mupi’s en zuilen tot digitale schermen in de binnenstad, een metrostation of op Schiphol. Of promoot uw product of dienst via de schermen in de I amsterdam Store in de IJ-hal van het Centraal Station, met aan bereik van gemiddeld 68.000 passanten per dag (2023).