Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Rekreatiepark Aalsmeer

Rekreatiepark Aalsmeer heeft een groot aanbod faciliteiten. Het biedt ligplaatsen met een eigen recreatielandje om te recreëren. Ook worden trekkershutten en Tipitenten verhuurd en zijn campers van harte welkom.

Jachthaven en camping

Rekreatiepark Aalsmeer is meer zijn dan alleen een jachthaven. Er worden diverse soorten seizoensplaatsen en bieden winterstallingsmogelijkheden aangeboden. Rekreatiepark Aalsmeer heeft verschillende vestigingen op de Uiterweg nummers 214, 303 en 317. Je kunt overnachten in trekkershutten en tipitenten. En wil je echt op avontuur, dan kun je een bijpassende kano huren. 

Zoek je een plaats om te overnachten met de camper, dan kun je ook bij Rekreatiepark Aalsmeer terecht. Er zijn nog geen camperplaatsen met uitgebreide voorzieningen maar er zijn wel sanitaire voorzieningen met douches en toiletten, een wasserette, een schoonwater tappunt, stroom en Wifi. Campers tot 7,5 meter kunnen staan op het parkeerterrein op Uiterweg 214, maar je dient wel van te voren even te bellen naar 06-54305722 om te horen of er plaats is.